Δραγατσανίου 63, Πειραιάς, ΤΚ 185 45

bmr@bmr.gr

Αναζήτηση
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εξαγωγές
Εξαγωγή vs Κοινοτική Αποστολή

Όταν μιλάμε για εξαγωγή στη γλώσσα των τελωνείων, αναφερόμαστε στην έξοδο εμπορευμάτων από το τελωνειακό έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή την αποστολή τους σε τρίτες χώρες. Αντίθετα, η διαδικασία για την «εξαγωγή» κοινοτικών προϊόντων σε άλλη χώρα της EE (κοινοτική αποστολή) είναι αρκετά απλή έως και μηδενική, ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς τους, τις χώρες διέλευσής τους και την αξία τους. 

Γιατί να επιλέξετε την BMR για τον εκτελωνισμό των εξαγωγών σας

Στην BMR Customs Brokers είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν την εμβέλειά τους πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Με βαθιά γνώση των κανονισμών του διεθνούς εμπορίου και εκτεταμένη τεχνογνωσία των τελωνειακών διαδικασιών, η BMR Customs Brokers είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθά να πλοηγηθείτε στην πολυπλοκότητα της εξαγωγής αγαθών εκτός ΕΕ. 

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη σχετικά με την τρέχουσα τελωνειακή νομοθεσία και να απλοποιήσουμε για εσάς τη διαδικασία εξαγωγής. Έτσι θα μπορείτε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επιχειρηματικούς σας στόχους. 

Αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο και τις γνώσεις τους στον κλάδο, οι έμπειροι, επαγγελματίες πτυχιούχοι εκτελωνιστές της BMR Customs Brokers φροντίζουν για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται στο τελωνείο και διασφαλίζουν την απρόσκοπτη εξαγωγή των εμπορευμάτων σας.

Έντυπα εξαγωγής
Κοινοτική αποστολή
Συγκεκριμένα, στην BMR Customs Brokers αναλαμβάνουμε
01
Τη σύνταξη και υποβολή στο τελωνείο της διασάφησης εξαγωγής
02
Την έκδοση όλων των απαιτούμενων συνοδευτικών εντύπων για όλες τις κατηγορίες των εξαγωγών (Προσωρινή Εξαγωγή, Παθητική Τελειοποίηση), αλλά και την έκδοση εντύπων εξαγωγής σε ειδικές περιπτώσεις (EUR.1 , ATR , EUR-MED,REX).
03
Τον συντονισμό με το πρακτορείο / μεταφορική εταιρία για την έξοδο του εμπορεύματος από το τελωνείο
04
Υποστήριξη της εταιρίας σας με τη φυσική παρουσία των εκτελωνιστών μας στο τελωνείο, κατά τη διάρκεια του εκτελωνισμού
05
Επιτάχυνση της διαδικασίας σε περίπτωση φυσικού ελέγχου λόγω πιστοποίησης πιστοποίησης AEO
06
Μεταφορά, παράδοση ή και αποθήκευση των εμπορευμάτων σας μέσω των συνεργατών μας
Μετάβαση στο περιεχόμενο