Δραγατσανίου 63, Πειραιάς, ΤΚ 185 45

bmr@bmr.gr

Αναζήτηση
Επικοινωνήστε μαζί μας
Consulting
Ως έμπειροι σύμβουλοι τελωνειακών διαδικασιών, στην BMR Customs Brokers είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίζουμε οικονομικές εισαγωγές και κερδοφόρες εξαγωγές για την επιχείρησή σας.

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και εκτενή γνώση των τελωνειακών κανόνων, σας προσφέρουμε εξειδικευμένες συμβουλές και αποτελεσματικές λύσεις για να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Παράλληλα, αναλύουμε και κοστολογούμε άμεσα τον εκτελωνισμό των προϊόντων σας, βελτιστοποιώντας το κόστος της αλυσίδας εφοδιασμού σας. 

Είτε χρειάζεστε καθοδήγηση για τελωνειακά θέματα στο διεθνές εμπόριο, είτε βοήθεια για τη δημιουργία προϋπολογισμού του συνολικού κόστους εισαγωγής οποιουδήποτε προϊόντος, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η ομάδα μας θα σας παρουσιάσει εναλλακτικές λύσεις για οικονομικότερες εισαγωγές

Εμπιστευθείτε μας για εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα εξορθολογίσουν διαδικασίες εισαγωγής και εξαγωγής σας, θα αυξήσουν την κερδοφορία σας και θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στη διεθνή επιτυχία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο