Δραγατσανίου 63, Πειραιάς, ΤΚ 185 45

bmr@bmr.gr

Αναζήτηση
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης

Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης (ΕΦΚ) επιβάλλεται σε προϊόντα των οποίων η παραγωγή και διακίνηση γίνεται μέσω εξειδικευμένων τελωνειακών διαδικασιών που παρακολουθούνται στενά από τις αρμόδιες αρχές. Οι παρακάτω κατηγορίες προϊόντων υπόκεινται σε ΕΦΚ στην Ελλάδα:

Ενεργειακά προϊόντα (πχ. καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια, πετρελαιοειδή)

Αλκοόλη και τα αλκοολούχα ποτά

Καπνός, τσιγάρα, πούρα, υγρό ηλεκτρονικών τσιγάρων

Καφές

Γιατί να επιλέξετε την BMR Customs Brokers για τον εκτελωνισμό εμπορευμάτων που υπόκεινται σε ΕΦΚ

Στην BMR Customs Brokers, κατανοούμε την πολυπλοκότητα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) και πώς μπορεί να επηρεάσει τις επιχειρήσεις. Η ομάδα των επαγγελματιών εκτελωνιστών μας έχει εκτεταμένη γνώση και εμπειρία στη συμμόρφωσης με τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης εξοικονομώντας για εσάς χρόνο, χρήματα και πόρους.

Παρέχουμε εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες λύσεις για εσάς, για να διασφαλίσουμε ότι είστε ενημερωμένοι για τους μεταβαλλόμενους κανονισμούς, έτσι ώστε να αποφύγετε τυχόν κυρώσεις ή χρεώσεις που σχετίζονται με μη συμμόρφωση. Συνεργαζόμενοι μαζί μας, μπορείτε να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητές σας, ενώ εμείς φροντίζουμε τις ανάγκες σας σε ειδικούς φόρους κατανάλωσης.

Συγκεκριμένα οι εκτελωνιστές της BMR Customs Brokers:
  • Φροντίζουν να κοστολογήσουν την εισαγωγή των προϊόντων σας που υπόκεινται σε ΕΦΚ
  • Συντάσσουν και υποβάλουν τις σχετικές Δηλώσεις Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΔΕΦΚ) αλλά και των Συνοδευτικών Διοικητικών Εγγράφων (ΣΔΕ) στην περίπτωση που τα προϊόντα σας αποστέλλονται σε άλλο κοινοτικό κράτος.
  • Υποστήριξη της εταιρίας σας με τη φυσική τους παρουσία στο τελωνείο, κατά τη διάρκεια του εκτελωνισμού
Μετάβαση στο περιεχόμενο